Blog

5 gode grunde til at kunst er et musthave i stuen

Stuerne er det centrale rum i et hjem. Uanset hvilken stil din stue har, er dens formål normalt at socialisere og interagere. Derfor er stuen det vigtigste rum i hjemmet, og fortjener en generøs mængde kunst.

Det er en god samtalestarter

Kunst bringer mange opfattelser og fortolkninger med sig, der gør den til en perfekt ice-breaker, når det kommer til samtaler. Hvordan man fortolker et kunstværk, siger også meget om ens synspunkter og ideologier om livet. Faktisk er en samtale om kunst en fantastisk måde at forstå kompatibilitet på.

Det giver karakter til rummet

Et maleri giver det sidste touch til din stue. Dens farver, dens tekstur, definition og personlighed giver karakter til et rum og giver en god balance. Afhængigt af den slags kunst, du vælger, kan du give stuen et moderne eller klassisk look.

Det er et vindue ind til din personlighed

Uanset om du er dyreelsker, naturentusiast, hemmelighedsfuld eller en spasmager vil dit valg af kunstværk i høj grad definere din personlighed. Det værk du ender med at vælge, behøver nødvendigvis ikke være en direkte afspejling af dine største interesser, men siger alligevel meget om personen bag valget.

Komplimenterer andet interiør

Man kan vælge kunstværker, der ikke kun supplerer væggene i stuen, men også dens indretning. Et fantastisk tæppe med grå mønster passer f.eks. godt sammen med et farverigt kunstværk. Eller en farverig håndmalet pude passer godt med et landskabsmaleri eller måske et sort-hvidt abstrakt kunstværk. Kunst giver mange muligheder for at mixe og matche og er en fantastisk måde at skabe eller fuldende din indretningshistorie på.

Giver mulighed for at eksperimentere

Kunst er det mest alsidige udtryksmedie, og selv inden for en ramme kan man eksperimentere med flere forskellige medier. Olie, akvarel og blandede medier fungerer alle meget godt i stuen. Da det er et af husets største rum, kan man også eksperimentere med størrelser, kombinationer og paneler for at skabe historier med kunst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *