Blog

Den ekstra nemme måde at få mere luft i økonomien på

Har du ind imellem brug for lidt ekstra luft i din økonomi ?

Hvem kan ikke ind imellem bruge lidt mere luft i økonomien ? Det er nok de fleste der kunne have brug for at flytte nogle udgifter. Det kan være en måned eller flere nogen gange. Det er blevet noget nemmere end du tror. Du kan få en online afbetalingskonto der gør at du kan rykke dine køb. Det er endda billigere end at tage forbrugslån eller kviklån. Du kan nemt oprette sådan en konto ved f.eks. viabill, der så kan bruges i alle webshops Danmark.

Kontoen gør at du kan købe stort set alt på afbetaling. Det er nemt og ligetil. Det hele kan samles i en afbetaling, så du slipper for en masse små lån. Du kan bruge muligheden i stort set alle webshops i Danmark. Dermed kan du købe alt på afbetaling. Det er varer som tøj, kosmetik, frækt lingeri, legetøj, værktøj, sommerdæk, møbler endda sexlegetøj. Alle dine køb kan samles, og rykkes. Det kan være en måned hvor der er flere faste udgifter end der plejer at være. Dine køb kan du dermed rykke til andre måneder.

Hvordan virker det når du skal bruge betalingsmåden ?

Når du skal handle online, så skal du egentlig i store træk gøre som du altid gør. De shops du plejer at købe i, har nok uden tvivl muligheden for at tage imod den betaling. Når du handler, smider du varerne i kurven som du plejer. Det er når du kommer til kurven at du skal lave om på en enkelt ting. Her vælger du den nye måde, der så gør at beløbet ikke trækkes på din bank konto. Du kan så derefter logge ind og afgøre hvor hurtigt og i hvor store bidder du skal betale dine køb tilbage. Nemmere bliver det ikke. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *