Blog

Kan man stadig tjene penge på sin hjemmeside?

Vi vil vove at påstå, at flere danskere har en personlig hjemmeside i dag sammenlignet med for nogle år siden. Det koster penge at have en hjemmeside kørende, og mange er derfor interesserede i at tjene penge på deres hjemmeside eller hjemmesider. Det store spørgsmål er så bare om det overhovedet stadigvæk er muligt.

Det er blevet sværere

For at komme med et kort svar på spørgsmålet i indledningen til denne artikel, så er det bestemt ikke umuligt at tjene penge på at have en hjemmeside i dag i 2022. Vi kan dog sige, at det er blevet sværere forstået på den måde, at der er kommet mange flere konkurrenter, som måske har et lidt større markedsføringsbudget end dig. Derudover skal der også mere til for at opnå en god placering på de største søgemaskiner. I Danmark anvender vi dog typisk én, og det er også verdens største.

For nogle år siden kunne man nøjes med en hjemmeside, hvor man skrev et lille blogindlæg om noget bestemt, og hvis der kun var få andre hjemmesider med samme indhold, så endte man nok på første side. Man kunne smide nogle affiliate links ind i artiklen, og så tjente man lidt penge af og til. I dag skal man have gang i tasterne og komme i gang med at skrive artikler til linkbuilding eller hyre et bureau til at gøre det. Hvis du ikke har mange penge i budgettet, så bør du tjekke https://billiglinkbuilding.dk ud, fordi der kan du få råd til hvordan du gør det selv. Derudover kan du også finde lister over hjemmesider, hvorfra du kan få backlinks helt gratis.

Det er også blevet nemmere

For at give et lidt andet perspektiv på det, så kan vi også sige, at det er blevet nemmere at tjene penge på sin hjemmeside i dag. I gamle dage var der ikke så mange affiliate programmer, og man var nærmest nødt til udelukkende at køre med annoncer (Adwords) på sine sider. I dag er der dog så mange forskellige muligheder, at man nok skal finde en løsning, hvis man ønsker at tjene penge på sin hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *